MMBCN » Activitats » Música al Museu » Ala Voronkova, violí

Ala Voronkova, violí

Un mite, una llegenda. Una obra gairebé diabólica sorgida de l’ingeni d’un boig que va transformar el virtuosisme en art i la magistral interpretació d’Ala Voronkova amb un Gio Paolo Maggini del 1600 a les seves mans. Us oferim l’experiència única d’escoltar els 24 Caprici de Paganini.

003-down

Data: dissabte 20 de setembre

Hora: 19h

Durada: Un hora

Preu: 15€ (Inclou la visita al museu + exposició temporal + concert)

PROGRAMA:

Guanyadora de diversos concursos internacionals, el seu amor per l’instrument va forjar la carrera d’una nena prodigi. Primer a Ucraïna i més tard a Rússia, Voronkova va realitzar una carrera meteòrica, actuant a les principals sales de concert de tots dos països i en la ràdio i en la televisió soviètiques.

El seu salt a Europa, en 1991, va acabar consolidant una de les carreres més rellevants gràcies a la passió que posa en les seves actuacions, al lirisme del seu frasejo i a aquest virtuosisme que la identifica com a intèrpret d’excepció, en una mescla perfecta de talent i de legítima hereva d’una de les escoles violinístiques de referència. Una vegada establerta a Barcelona, ha treballat com a solista i concertino associat de la Orquestra simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya i com concertino convidada de la Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. Ha realitzat actuacions en diverses ciutats, tant en música de cambra com a simfònica.

Actualment alterna la seva carrera com a solista amb la de concertino convidada de diverses orquestres simfòniques, a més de formar part del Duo Voronkov, del Quartet Glinka i del Trio Clara Schumann.

Capriccio No. 1 “Arpeggio”: Andante

Capriccio No. 2: Moderato

Capriccio No. 4: Maestoso

Capriccio No. 5: Agitato

Capriccio No. 9 “La caça”: Allegretto

Capriccio No. 10: Vivace

Capriccio No. 13 ” Les rialles del diable”: Allegro

Capriccio No. 14: Moderato

Capriccio No. 15: Posato

Capriccio No. 16: Presto

Capriccio No. 17: Sostenuto – Andante

Capriccio No. 20: Allegretto

Capriccio No. 21: Amoroso – Presto

Capriccio No. 22: Marcato

Capriccio No. 23: Posato

Capriccio No. 24: Tema amb variacions (Quasi Presto)