MMBCN » Informació » Lloguer d’Espais

Lloguer d’Espais

El museu ofereix a particulars i empreses la possibilitat d’organitzar i presentar actes de divers tipus, des de conferències, presentacions o taules rodones, fins a reunions i celebracions. El MMCAT suposa un espai únic per a esdeveniments, un marc elegant i original envoltat de magnífiques obres d’art per al delit dels assistents.

Sala d’actes

Aquesta sala es troba en la planta inferior del museu, contigua a la Sala de Pintura, Escultura i Arts Decoratives. Disposa de les obres pictòriques de major format, de diferents artistes de l’època modernista (Martí Alsina, Graner, Urgell, Borrell, etc.). Es pot disposar de la Sala d’Actes dins d’horari del museu.

Tarifa 1.600€ +IVA

Sala d’actes & Sala pintura, escultura i arts decoratives

Aquesta opció permet complementar l’esdeveniment de la Sala d’Actes amb un cocktail o aperitiu a la Sala de pintura, que permetrà als convidats gaudir de la representació pictòrica, escultòrica i decorativa més selecta de l’època modernista (Casas, Rusiñol, Utrillo, Mir, Llaverias, Llimona, Blay, Arnau, etc.). Amb aquest espai excepcional el visitant podrà contemplar la volta de tornada catalana i paviment originals de l’edifici d’Enric Sagnier. Disponible fora d’horari del museu.

Tarifa 2.100€ +IVA

*serveis addicionals

Lloguer de totes les sales en exclusiu

Es tracta del lloguer integro de totes les sales del museu, Sala Joan Busquets, Sala Gaudí, Sala Gaspar Homar, Sala de pintura, escultura i arts decoratives, en exclusiva, per gaudir de l’esdeveniment en el ambient modernista més pur. Disponible fora d’horari del museu.

Tarifa 5.600€ +IVA

Serveis inclosos:

•          Responsable Museu
•          Neteja
•          Segur
•          Conserge

Serveis addicionals:              

•          Seguretat (obligatori): Preu 140€ + IVA per vigilant
•          Guarda-roba: 150€ + IVA per encarregat
•          Visita guiada: 120€ per guia, grup de máx. 20 persones (possibilitat de contractar visites guiades simultànies)
•          Càtering (consultar preus)