MMBCN » Blog » CODORNIU I SEÑORÍO DE MONTANERA A LA GALA DE LA NOVA COL·LECCIÓ

CODORNIU I SEÑORÍO DE MONTANERA A LA GALA DE LA NOVA COL·LECCIÓ

El Museu del Modernisme Català celebra el segon aniversari del museu i renova la col·lecció permanent amb gairebé vint obres inèdites. Codorníu, una empresa amb cinc segles d’història que des de 1898 va deixar patent la seva vinculació amb el món de la cultura, quan Manel Raventós va convocar un concurs de cartells en el qual van participar artistes de la categoria de Casas, Utrillo, Tubilla i Junyent . Enguany el seu compromís segueix essent efectiu patrocinant la gala de la nova col·lecció permanent del museu.

Presència de Codorniu a la gala de presentació de la nova col·lecció permanent. © PixVIP

Els assistens a la gala van poder degustar un cava Reina Maria Cristina, cava que rendeix homenatge a la Reina Regent Maria Cristina, qui va concedir el títol de “Proveïdor de la Reial Casa” el 1897. El 2010, any de la inauguració del MMCat, es rellança el primer cava blanc elaborat amb varietat negra Pinot Noir.

Jordi Bonet, director de les obres de la Sagrada Família, interessat per les explicacions de Gabriel Pinós. © PixVIP
Fernando Pinós i María Guirao conversant amb Pilar Vélez, Daniel Giralt-Miracle i Jordi Bonet (d’esquenes). © PixVIP

Tanmateix Señorío  de Montanera va oferir als convidats uns excel·lents pernils. Les qualitats del pernil inèric de Señorío de Montanera són úniques per la sevapresència-peülla negra o lleugerament veteada, canya molt fina, forma allargada, tallserrà en V, greix de cobertura groguenca i exsudats naturals de floridures-, tall-ambcolor vermell intens, greix intramuscular molt envetada i gairebé transparent-,aroma-intens i penetrant-i sabor-sucós, rodó, permanent, lleugerament salat i ambtocs dolços-, l’han fet mereixedor de fama universal.

Els invitats degusten les delícies de Señorío de Montanera. © PixVIP

Señorío de Montanera inicia la seva activitat el 1992, elaborant productes artesanalment, seleccionats, controlats i garantits per la prestigiosa D. O. “Dehesa de Extremadura”.

Imatge del tall del pernil. © PixVIP

Aquesta pàgina també està disponible en: Español

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada